Intensivkurs Gotland

Målet med kursen är att vi ska öka er tillit till hunden och att förtroendet ska finnas kvar även när ni hamnar i lite svårare situationer. Vi anpassar svårighetsgraden i alla övningar till er individuella nivå. Berätta gärna om det är något specifikt du vill träna med din hund! Hundarna får vara lösa och du får stöd i hur du ska kunna ha din hund lös mycket mer. Vi tränar även inkallning från lek och olika förbudssituationer och vi lägger även fokus på koppelträning. Hela kursen spenderas utomhus där vi antagligen kommer röra oss in mot Visby.

Kursen är riktad till hundar från 6 månaders ålder, den är 8 timmar lång fördelat på två tillfällen. Antingen går man 9-12 på fredagen och lördagen eller 13-16 fredag och lördag.
Klockan 19.00-21.00 på fredagen är det en gemensam föreläsning. Man kan även separat anmäla sig till om man inte har möjlighet att vara med på kursen. De som är med på kurserna är välkomna att ha med sina hundar på föreläsningen men de som endast går föreläsningen får lämna sina vovvar hemma. 

Kurser startar löpande under terminens gång. Anmäl dig gärna till nyhetsbrevet här på hemsidan så får du mejl när nya kurser läggs ut.

 

Kursavgift: 1900kr

Fria Hundar samarbetar med

Eukanuba

© Fria Hundar | Mickelbo Örbäck 41 | 590 32 Klockrike | Kontakta oss | Facebook | Instagram