Vardagslydnad 3

Vardagslydnad 3 är Fria Hundars mest avancerade kurs. För att kvala in på denna nivå krävs att man har gått vardagslydnad 2 tidigare.

Den största skillnaden från tidigare nivåer är att vi inte är på samma plats: alla kurstillfällen sker på olika platser runtom i Stockholm. Vi kan till exempel befinna oss i Hagaparken vid ett tillfälle, vid nästa i Vitabergsparken. Syftet är att kursmiljön ska bli så lik vardagen som möjligt.

På den här kursen krävs bra följsamhet av er hundägare - det vill säga att ni kan följa efter mig och lyssna på instruktioner även i farten. Alltså måste era hundar kunna följa efter er utan att ni alltid måste ha ett öga på dem. Vi rör på oss så motion får vi med.

På den här kursen är målsättningen att hundarna ska vara lösa hela tiden, men självklart är det inte koppelförbud.

Friskvårdsbidrag kan användas men kolla med din arbetsgivare. Länk till skatteverkets regler.

Kurser startar löpande under terminens gång. Anmäl dig gärna till nyhetsbrevet här på hemsidan så får du mejl när nya kurser läggs ut.  

Kursavgift: 2100 kronor

Kursomgångar

För närvarande finns inga planerade tillfällen för kursen Vardagslydnad 3. Prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du information först av alla när vi lägger ut nya kurstillfällen.


Fria Hundar samarbetar med Monster Pet Food

Monster Pet Food